Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Azrank

Codii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam  mam taki problem nie wiem czy to jest wina azrank no ale sluchajcie. Kiedy wbijam na serwer pisze sobie /setrank codii Gracz no i otrzymuje gracza potem wpisuje /setrank codii VIP no i otrzymuje VIPA no ale kiedy pisze 2 raz /setrank codii Gracz to dostaje VIPA. A kiedy robie restart serwera to od nowa sie tak robi. Czyli kiedy wpisze /setrank codii VIP dosteje VIPA potem /setrank codii SVIP to dostaje SVIPA no ale kiedy juz wpisze /setrank codii Gracz to mi zostaje ten SVIP.  Mam wgrane vault ;)

--

Opublikowano

To nie lepiej nadać tego vipa na ileś godzin dni? Bo tak to zostaje mu na stałe ten svip a tak mu nadasz i mu zniknie ;p bo to co piszesz to nadajesz mu na stałe :D

2404014242050521310725.png

Opublikowano

@ref azrank mam 1.2.5 i vault tez 1.2.5 i jeszcze kiedy pisze to /setrank codii VIP 5s i odczekam to 5 sekund nadal go mam. Tu sie myli mi sie SVIP z Graczem ze jak wpisuje /setrank codii Gracz to dostaje SVIPA a jak /setrank codii SVIP to na dal mam tego svipa a kiedy /setrank codii VIP to dostaje tego VIPA. POMOCY!

--

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...